Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Σε εφαρμογή του Καταστατικού του Συλλόγου και βάσει των άρθρων 11, 12 και 16 συγκαλείται η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα:

1. Ενημέρωση των μελών για τις δραστηριότητες της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
2. την εκλογή:
α. Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και
β. Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Συνέλευση συγκαλείται την Τετάρτη 27 Μαΐου 2009, ώρα 18:00, στην αίθουσα "Πέλλα" (ή όποια άλλη είναι διαθέσιμη) του ξενοδοχείου "Φιλίππειο", Σειχ Σου, Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, βάσει της παρ.4 άρθρο 11, θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009, ώρα 18:00. Στις 3 Ιουνίου η Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των προσελθόντων τακτικών μελών.

Βάσει της παρ. 1 του άρθρου 6, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα τακτικά μέλη του Συλλόγου (στην φάση αυτή τακτικά είναι μόνο τα ιδρυτικά μέλη), που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, ή προτείνονται από πέντε τακτικά μέλη με έγγραφη δήλωσή τους προς τη Διοικούσα επιτροπή, τρεις τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών. Οι υποψήφιοι για το ΔΣ δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα και υποψήφιοι για την ΕΕ (και αντίστροφα).

Ο Πρόεδρος της ΔΕ ______ Ο Γ.Γραμματέας της ΔΕ

Ανδρέας Ζέρβας ______ Φανούρης Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.