Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Σεμινάρια Ψηφιακής Φωτογραφίας


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο σύλλογος «Φίλοι των Τεχνών - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού» διοργανώνει σεμινάρια ψηφιακής φωτογραφίας που θα διεξαχθούν σε τρεις κύκλους.

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού», αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για την ψηφιακή φωτογραφία.

Ο Α' κύκλος αφορά αρχαρίους, αλλά και αυτούς που ενδιαφέρονται να ξαναθυμηθούν εισαγωγικές φωτογραφικές έννοιες και βασικές τεχνικές λήψης ψηφιακών φωτογραφιών με χρήση μηχανών DSLR. Χώρος διεξαγωγής του Α’ κύκλου θα είναι η αίθουσα "Πέλλα", στο ξενοδοχείο Φιλίππειο, Σειχ Σου, Θεσσαλονίκη, στις 6 και 20 Μαίου 2009, ώρα 20:00 - 22:30.

Εισηγητής: Ανδρέας Ζέρβας, πρόεδρος της ΔΕ του συλλόγου «Φίλοι των Τεχνών - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού». Ο κ. Ζέρβας έχει εργαστεί σαν επαγγελματίας φωτογράφος, και δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε ταξιδιωτικούς οδηγούς και σε φυσικά και ψηφιακά περιοδικά του εξωτερικού.

Τιμή συμμετοχής για τον Α κύκλο (2 συνεδριάσεις)
• για μέλη του συλλόγου 20 €.
• για μη μέλη 40 €.
Στην τιμή περιλαμβάνονται καφές, τσάι, χυμοί φρούτων, κέικ, βουτήματα.

Ο Β’ κύκλος αφορά εξειδικευμένες τεχνικές λήψης ψηφιακών φωτογραφιών, ενώ ο Γ’ κύκλος αφορά τη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας. Ο χώρος και χρόνος διεξαγωγής των επόμενων κύκλων θα ανακοινωθεί.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Καλλιτεχνικών του συλλόγου κ Βασίλη Χατζηγιάννη στο 6979665050, μέχρι την Τρίτη 5/5. Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.