Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Εργαστήριο Φωτογραφίας - Εισαγωγή στη Διαφημιστική Φωτογραφία


Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού, στα πλαίσια του Γ κύκλου σεμιναρίων, διοργανώνουν την εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο "Εργαστήριο Φωτογραφίας - Εισαγωγή στη Διαφημιστική Φωτογραφία".

Η συνάντηση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Βότση, Μ. Αλεξάνδρου και Αν.Θράκης, κοντά στο ΙΚΑ Καλαμαριάς, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010, ώρες 19:30 - 22:30.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Αντώνης Ευρενιάδης, art director, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Σκεπτικό-προσχέδιο
2. Παρουσίαση των μεμονωμένων λήψεων
3. Δημιουργία και ψηφιακή επεξεργασία εικόνας βήμα-βήμα.

Το σεμινάριο αφορά όσους θέλουν να γνωρίσουν τα βασικά για την φωτογράφιση αντικειμένων, με σκοπό την παρουσίασή τους σε διαφημιστικό έντυπο, καθώς και το χτίσιμο των βασικών γραφιστικών με ψηφιακή επεξεργασία.

Θα προσφερθεί καφές - τσάι - αναψυκτικά.
Κόστος εκδήλωσης 10€ για τα μέλη, 15€ για τους φίλους.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εργαστήριο αυτό, να επικοινωνήσουν με το σύλλογο με mail στο horoc@otenet.gr, ή SMS στο τηλέφωνο 6977778538, στέλνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Επειδή το θέμα είναι αρκετά εκτεταμένο, το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Γ κύκλος Σεμιναρίων : Α' Συνάντηση Πνευματική ιδιοκτησία, Πνευματικά δικαιώματα φωτογράφων και διαδίκτυο


Στα πλαίσια του γ' κύκλο σεμιναρών, ο σύλλογος ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού ξεκινάει με την πρώτη συνάντηση, αφιερωμένη στην "Πνευματική Ιδιοκτησία, Πνευματικά Δικαιώματα Φωτογράφων και Διαδίκτυο".

Η συνάντηση θα προαγματοποιηθεί στο θεατράκι Χιλής, γωνία Χιλής και Τριπόλεως στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 24/02/10, ώρα 19-22:00

Το θέμα θα παρουσιάσει η κα Πόπη Κατσαμπή, αντιπρόεδρος του συλλόγου και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση.

Τιμή συμμετοχής για μέλη 10 €, για φίλους 15 €.
Περιλαμβάνεται καφές, τσάι, χυμοί.

Δηλώσεις συμμετοχής : horoc@otenet.gr

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πάρτυ - Ξέφρενη νύχτα

Την Τσικνοπέμπτη το βράδυ η ζεστή παρέα του συλλόγου θα μαζευτεί στο Bar - 16, Μ. Αλεξάνδρου και Κανάρη 1, Πλατεία Τερψιθέας, Σταυρούπολη. Θα μας διασκεδάσει με τις μελωδίες και τους ρυθμούς του το ντουέτο CL. Τιμή συμμετοχής είναι 10 € και περιλαμβάνει ένα ποτό.

Σας περιμένουμε.