Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2009

Η πρώτη μας πρωτοχρονιάτικη πίτα. Καλή χρονιά παιδιά!!

Ο Πρόεδρος επί τω έργω

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού 2009

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Οι σκοποί του συλλόγου μας.

Σκοποί του Συλλόγου "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πολιτισμού" είναι:

- Η προώθηση, ανάπτυξη, καλλιέργεια και προβολή του καλλιτεχνικού πνεύματος καθώς και η καλλιέργεια των μορφωτικών και πολιτιστικών αξιών σε όλες τις μορφές Τέχνης, αλλά και τεχνικής και επιστήμης, στο βαθμό που υπηρετούν τα τελευταία την Τέχνη, τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο.

- Η συγκέντρωση, προαγωγή και διάδοση της Πνευματικής Κληρονομιάς μας, καθώς και η διατήρηση, καλλιέργεια και συνέχεια της Πολιτιστικής μας Παράδοσης και πασών Καινοφανών Τάσεων της Τέχνης και του Πολιτισμού.

- Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου και άλλων Συλλόγων, Φορέων με σκοπό την προαγωγή και τη πραγμάτωση κάθε πολιτιστικής, καλλιτεχνικής και πνευματικής ιδέας.

- Η μελέτη και η προστασία του Περιβάλλοντος και η αξιοποίηση όλων των μέσων, που μπορεί να συμβάλουν προς αυτές τις κατευθύνσεις, με στόχο τη διασύνδεση των τεχνών με το περιβάλλον και την επαγρύπνηση για φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις και συμπεριφορές.

- Ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών, καινοτομιών και η ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής δραστηριοτήτων και ενεργειών με στόχο την προαγωγή και προστασία τόσο του πολιτισμού και κάθε μορφής τέχνης (νοούμενων και αυτών των εφαρμοσμένων ή συνθέσεων αυτών), όσο και αυτών καθ΄εαυτών των δημιουργών και έργων τέχνης ή πολιτισμού (ενδεικτικά: προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας).

articles of association